Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η “Record” στέλνει τον Καμπράλ στον Ολυμπιακό

 

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν το ενδεχόμενο να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ της Σπόρτινγκ.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται οι “ερυθρόλευκοι” όπως αναφέρει η Record, κάνοντας γνωστό πως ο Ολυμπιακός άνοιξε δίαυλους επικοινωνίας με τον 24χρονο. Ο Καμπράλ, διατηρεί συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ έως το 2025, όμως δεν υπολογίζεται από τους Πορτογάλλους, οι οποίοι θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Λάτσιο, με την οποία αγωνίστηκε ένα 6μηνο μετρώντας ένα γκολ σε τέσσερεις συμμετοχές. Με τη φανέλα της Σπόρτινγκ μετρά 97 ματς με 21 γκολ και 17 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ.

Παράλληλα, με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, έχει 5 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ έχει και πορτογαλική υπηκοότητα.

Οδεύει προς MLS Ο Ουί Τζο

Ενδιαφέρον από το MLS για τον Ουί Τζο, με δύο ομάδες από την Ατλάντα και τη Μινεσότα να κοιτούν την περίπτωση του Νοτιοκορεάτη. Ο παίκτης δείχνει διατεθειμένος να μετακομίσει εκεί καθώς δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη έχοντας συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και την Μπορντό. Ο ίδιος κοιτούσε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ασία και την πατρίδα του, με τις ΗΠΑ να αποτελούν πιθανό προορισμό του παίκτη.

Θετικό για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι θα ανοίξει θέση ξένου παίκτη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι λεπτομέρειες, αν δηλαδή θα υπάρξει πώληση ή δανεισμός.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More