Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα «καεί» το Μπουένος Άϊρες αύριο στην υποδοχή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών: Τα προεόρτια άρχισαν από το αεροπλάνο

Οι παίκτες της Αργεντινής που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, συμπεριλαμβανομένου του Λιονέλ Μέσι, έγραψαν ξανά τους στίχους του διάσημου πλέον ύμνου τους «Muchachos» εν πτήσει επιστρέφοντας στο Μπουένος Άϊρες όπου αύριο το πρωΐ αναμένεται να γίνει …παζουρλισμός από εκατομμύρια Αργεντινούς!

Η ομάδα της Νότιας Αμερικής κέρδισε τη Γαλλία με 4-2 στα πέναλτι στο στάδιο Lusail το απόγευμα της Κυριακής σε έναν συναρπαστικό αγώνα, τον οποίο ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο τελικό όλων των εποχών.

Και η αποστολή της Αργεντινής αυτή τη στιγμή είναι εν πτήσει για την πατρίδα τους, όπου εκατομμύρια οπαδοί τους περιμένουν να ξεκινήσουν τους εορτασμούς με τον Μέσι – αλλά οι πανηγυρισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει στην πτήση!

Σε μια ανάρτηση στη σελίδα του αμυντικού Νίκολας Ταλιαφίκο στο Instagram, το βίντεο δείχνει την «Αλμπισελέστε» να τραγουδά χαρούμενα, με ένα τύμπανο και ένα κύμβαλο προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους παίκτες!

«Αγόρια! Τώρα το μόνο που μένει είναι να πανηγυρίσουμε, κερδίσαμε ήδη το τρίτο, είμαστε ήδη παγκόσμιοι πρωταθλητές! Και λέμε στον Ντιέγκο να αναπαυθεί εν ειρήνη, με τον Ντον Ντιέγκο και τη Λα Τότα, για όλη την αιωνιότητα».

Η πτήση – με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αναχώρησε στις 5 το πρωί ώρα Αργεντινής – θα ανεφοδιαστεί με καύσιμα στην ιταλική πρωτεύουσα Ρώμη, πριν πετάξει στο διεθνές αεροδρόμιο Ezeiza στο Μπουένος Άιρες.
Συνολικά υπάρχουν δύο αεροπλάνα για τη συνοδεία των πρωταθλητών, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, των προπονητών, του προσωπικού και των μελών της οικογένειας.

Αναμένεται να προσγειωθούν τα ξημερώματα της Τρίτης το πρωί, οπότε οι παίκτες θα αρχίσουν να επιδεικνύουν το τρόπαιο στους φιλάθλους, μεταξύ άλλων στο εμβληματικό ορόσημο του Οβελίσκου στο κέντρο της πόλης.

Και αστέρια όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Έντσο Φερνάντεθ πόζαραν χαρούμενοι με τον πολύτιμο χρυσό «συνεπιβάτη» τους.
Η ανάρτηση του Μέσι στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 18 εκατομμύρια προβολές μετά τη δημοσίευσή της.

Η ανάρτησή του, που περιλαμβάνει 10 φωτογραφίες από τον αμέσως μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει λάβει περισσότερα από 46 εκατομμύρια likes, καθιστώντας την τη δεύτερη δημοσίευση με τα περισσότερα like στην ιστορία του Instagram και την πιο αγαπημένη από κάθε αθλητή.

Ο Fernandez σχολίασε επίσης λέγοντας: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Πηγαίνοντας έτσι γιορτάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελακης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More