Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Έρμαιο στα χέρια θρασύτατων διαρρηκτών οι περιουσίες των κατοίκων της Θέρμης (video)

Αλλεπάλληλα είναι τα περιστατικά διαρρήξεων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Θρασύτατοι κλέφτες, εκμεταλλεύονται την απουσία των ιδιοκτητών και εισβάλουν στα σπίτια τους, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ό,τι πολύτιμο βρίσκουν μπροστά τους.

Σύμφωνα με βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσιεύει το protothema.gr, άλλο ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη στις 30 Οκτωβρίου, όταν τρεις δράστες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας, να εισβάλουν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα σε μεζονέτα της περιοχής και να ψάχνουν σε όλους τους χώρους για να βρουν τη λεία τους. Οι τρεις διαρρήκτες, μέσα σε ελάχιστο χρόνο έκαναν “φύλλο και φτερό” το ισόγειο και τον πρώτο όροφο του σπιτιού και, στην συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή.

Όχι μόνο δε φαίνεται να πτοήθηκαν από τον συναγερμό που χτυπούσε, αλλά ο ένας δράστης επέστρεψε για να κλείσει το καταγραφικό της κάμερας.

Όπως επανειλημμένα έχουν τονίσει οι κάτοικοι, πρόκειται για μία χρόνια κατάσταση που για να την αντιμετωπίσουν έχουν εξοπλίσει τα σπίτια τους με κάμερες ασφαλείας, συναγερμούς και προστατευτικά κάγκελα στα παράθυρα, την ώρα που παραμένουν τα δύο βασικά προβλήματα της περιοχής, η έλλειψη φωτισμού και η αστυνόμευση που είναι ανεπαρκής, αν και το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι περιπολίες.

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More