Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Αναβολές και ματαιώσεις εκδηλώσεων λόγω της κακοκαιρίας

Διαδοχικές αναβολές εκδηλώσεων γίνονται γνωστές τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη υπό το βάρος των εξελίξεων και των καταστροφών μετά την κακοκαιρία, που χτύπησε τη χώρα.

Αναλυτικά:

Ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις του ΕΒΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Με το βλέμμα και τις σκέψεις μας στη μεγάλη καταστροφή από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη ματαίωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεών του το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, οι οποίες θα επρόκειτο να λάβουν χώρα στο πλαίσιο φιλοξενίας της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα στο ξενοδοχείο The Met στις 14:00 του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου.

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις της 10ης Σεπτεμβρίου για τα 100 Χρόνια ΕΣΗΕΜ-Θ

Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΜ-Θ και του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, υπό το βάρος των εξελίξεων και των καταστροφών που προκαλεί η κακοκαιρία σε περιοχές της χώρας, αναβάλλουν τις προγραμματισμένες για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 εκδηλώσεις για την παρουσίαση της έκδοσης και την προβολή ντοκιμαντέρ σχετικά με τα 100 χρόνια της Ένωσης.

Το σταντ του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ στην 87η ΔΕΘ θα λειτουργεί στο Περίπτερο 14/Akademia.

Ματαιώνεται η παρουσίαση του προγράμματος Θεσσαλονίκη-Σόφια, Βαλκανική Γέφυρα Πολιτισμού, που θα λάμβανε χώρα στο Περίπτερο του ΥΠ.ΠΟ στη Δ.Ε.Θ. (7), την Κυριακή 10/9 λόγω των εκτάκτων συνθηκών που προκλήθηκαν, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων στη χώρα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More