Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Απινιδωτής στην Τσιμισκή σώζει ζωές

Ένας φορητός απινιδωτής, βρίσκεται εγκατεστημένος στην Τσιμισκή 91, στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ.

Άλλοι επτά τέτοιοι απινιδωτές είναι λειτουργικοί και διαθέσιμοι σε επτά εγκαταστάσεις της ΕΥΑΘ με μεγάλο αριθμό εργαζομένων και συναλλασσόμενων καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, βρίσκονται στο κτήριο διοίκησης στην Τσιμισκή 91 (ισόγειο), στο κτήριο γραφείων της Τσιμισκή 98, στα δύο καταστήματα εξυπηρέτησης καταναλωτών στην Αγγελάκη και στην 26ης Οκτωβρίου, στα συνεργεία ύδρευσης των Σφαγείων, στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, στο Κέντρο Ελέγχου Αποχέτευσης στη νέα παραλία (παλιό «Interni», νυν «Avenue») και στα συνεργεία αποχέτευσης της Πυλαίας (Νεάρχου 13).

Πρόκειται για φορητούς απινιδωτές μπαταρίας, συμβατούς με τις σχετικές ευρωπαϊκές οδηγίες, με φωνητικές/οπτικές οδηγίες χρήσης και με ανάλυση ηλεκτροκαρδιογραφήματος, οι οποίοι και απευθύνονται σε πιθανούς χρήστες χωρίς σχετική κατάρτιση.

Παράλληλα, υλοποιούνται σεμινάρια πρώτων βοηθειών για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας. Μέχρι στιγμής έχουν εκπαιδευτεί 150 άτομα και ακολουθούν δεκάδες άλλοι τους επόμενους μήνες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More