Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Γιορτή λαϊκής αγοράς στην Αριστοτέλους

Με συναυλίες, αερόστατα, ρομπότ και πλήθος άλλων εκδηλώσεων για μία ολόκληρη ημέρα στην πλατεία Αριστοτέλους οι λαϊκές αγορές γιορτάζουν τα 94 τους χρόνια. Μαζί τους γιόρτασαν και οι καταναλωτές που στους πάγκους τους αναζητούν καταφύγιο για φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα.

Δωρεάν φρούτα και λαχανικά για δύο χιλιάδες μαθητές και διαδραστικά παιχνίδια με ρομπότ που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν με θέμα την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Η σημερινή γιορτή για τα 94 χρόνια των λα:iκών αγορών είναι αφιερωμένη στους καταναλωτές που στηρίζουν τον θεσμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σεφ φτιάχνει γευστικά γεύματα με ρύζι και λαχανικά ενώ γιατροί πραγματοποιούν ενημερώσεις για τις διατροφικές συνήθειες.

Το πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί το βράδυ περιλαμβάνει δράσεις για παιδιά δημοτικού με θεατρικά παιχνίδια, μουσικοχορευτικούς διαγωνισμούς ενώ ένα μεγάλο αερόστατο στη μέση της πλατείας που μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών.

Ακόμη συναυλίες με τον γνωστό ράπερ Ισορροπιστής Μάκη Δημάκη και Γιώργο Αξά αλλά και μπάντες με δημοτικά και ποντιακά τραγούδια και χορούς. Μέσα από τη γιορτή οι έμποροι και οι παραγωγοί των λαϊκών θέλουν να ευχαριστήσουν τους καταναλωτές για την στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν στον θεσμό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More