Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Δεύτερη ευρεία σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών για το Fly Over

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων για το Fly Over, την οποία συγκάλεσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Επί τάπητος τίθεται η βέλτιστη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων, που αναμένεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια των εργασιών για το Fly Over.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας προσερχόμενος στη σύσκεψη αναφέρθηκε στην έγκριση της μελέτης για τις παρεμβάσεις, που πρέπει να γίνουν για το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης, μία μελέτη, η οποία κρίθηκε απαραίτητα προκειμένου να μειωθούν οι επιπτώσεις από τον περιορισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιφερειακή οδό της πόλης κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου.

Μεταξύ άλλων ο κ.Σταϊκούρας τόνισε ότι δυστυχώς θα προκληθεί αναστάτωση στους πολίτες, ωστόσο, όταν κατασκευάζονται τέτοια εμβληματικά έργα, είναι αναπόφευκτη μία τέτοια αναστάτωση.

Ο κ.Σταϊκούρας ανακοίνωσε πως τις επόμενες ημέρες στη Βουλή πρόκειται να συζητηθεί η σύμβαση για τα 100 ηλεκτρικά λεωφορεία, που αναμένεται να ενισχύσουν τον στόλο του ΟΑΣΘ. Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 08:30 σύσκεψη στα γραφεία του ΟΑΣΘ υπό την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αντωνακοπούλου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More