Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το flyover- Ταχιάος: «Εκπλήσσομαι που ο παλαιοχριστιανισμός δεν κατοικεί μόνο στα σπήλαια της Κορίνθου»

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης διεξάγεται, σήμερα (20/02) το απόγευμα, ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις επιπτώσεις της κατασκευής του flyover.

Όπως είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρος Βούγιας πρόκειται για μια συνεδρίαση διαβούλευσης, χωρίς να ληφθεί απόφαση στο τέλος, ωστόσο όπως είπε, οι συζητήσεις αυτές τροφοδοτούν και επηρεάζουν τις αποφάσεις

«Να δούμε όλοι μαζί πως θα αντιμετωπίσουμε το θέμα. Είμαστε χαρούμενοι που το δημοτικό συμβούλιο μετατρέπεται σε χώρο διαβούλευσης και ανταλλαγής απόψεων», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

25 φορείς ζήτησαν το λόγο, ενώ το παρών κατά την ειδική συνεδρίαση έδωσε και ο υφυπουργός Υποδομών και μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, ενώ ένταση επικράτησε όταν πήρε το λόγο.

“Εκπλήσσομαι όταν ανακαλύπτω ότι ο παλαιοχριστιανισμός δεν κατοικεί μόνο στα σπήλαια της Κορίνθου”, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Ταχιάος, προκαλώντας αντιδράσεις στο ακροατήριο με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Αδαμίδη του Συνδέσμου Κατοίκων του οικισμού Κωνσταντινοπολίτικα, να του λέει ότι θα του κάνει μήνυση και τον κ.Ταχιάο να απαντά “πείτε μου ποιο είναι το ποινικό αδίκημα».

Παράλληλα το λόγο πήραν εκπρόσωποι της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, της τροχαίας, των αστικών συγκοινωνιών και κάτοικοι από τις περιοχές της Πυλαίας και τα Κωνσταντινοπολίτικα που νωρίτερα είχαν προβεί σε διαμαρτυρία.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νικητόπουλος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More