Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Επί ποδός η αστυνομία για το αποψινό ντέρμπι Άρης -ΠΑΟΚ- Μία σύλληψη για κατοχή σπάθας

Σε εγρήγορση παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αποψινού (20.00) αγώνα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παιχνίδι από το οποίο θα κριθεί και ο τίτλος του φετινού πρωταθλητή, στη Σούπερ Λιγκ.

Αρχικά φίλαθλοι του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν στην Ναυαρίνου φωνάζοντας συνθήματα, ενώ άλλοι μέσω της οδού Εθνικής Αμύνης κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο Μακεδονίας Παλλάς, ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει η αστυνομία φαίνεται ότι απέδωσαν, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε πορεία (υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ είχε απαγορεύσει για τη σημερινή ημέρα τις δημόσιες συναθροίσεις και πορείες), καθώς οι δυνάμεις απώθησαν τους φιλάθλους προς το γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου έχει στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το πολιτιστικό κέντρο. Εκεί οι φίλοι του Δικεφάλου αναμένεται να συγκεντρωθούν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, όπως και σε γειτονικές καφετέριες.

Την ίδια ώρα καταγράφηκαν δύο προσαγωγές εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς στην κατοχή ενός οπαδού βρέθηκε μία σπάθα και συνελήφθη με βάση τον νόμο περί όπλων.

Τα μέτρα της αστυνομίας θα παραμείνουν αυστηρά πριν, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, με στόχο να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Σταματόπουλος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More