Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Θύμα διάρρηξης η Βούλα Πατουλίδου

Η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, όπως ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών της στα social media «έπεσε» χθες θύμα διάρρηξης. Γείτονας της αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες που είχαν εισβάλλει στην οικία της και κάλεσε την αστυνομία.

«Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα.
Ο καλός μας γείτονας , αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους. Απενεργοποίησαν τον συναγερμό , έκοψαν τον ρεύμα και μας ρήμαξαν.
Η λεία τους ήταν …συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα . Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών!!!
Αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται. Ευχαριστώ την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά ,χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη. Μετά το χθεσινοβραδινό σοκ, υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά αγνώστων»,
όπως ανέφερε σε ανάρτησή της και πρόσθεσε: «Η παραβίαση του σπιτιού, ισοδυναμεί με απειλή κατά της ζωής. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα.
Δυστυχώς η εγκληματικότητα ξέφυγε. Τα αίτια είναι πολλά».

Η ανάρτησή της:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More