Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς απευθύνει σε γονείς-δημότες της Καλαμαριάς η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών της περιοχής

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, απευθύνει στους γονείς-δημότες της Καλαμαριάς το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών της περιοχής.

«Για κάποιους μαθητές και τις οικογένειές τους, το φετινό κουδούνι δεν θα σημάνει την προσεχή Δευτέρα. Τα σχολεία τους έχουν καταστραφεί από την πλημμύρα, τα σπίτια τους είναι βυθισμένα στη λάσπη και οικονομικά έχουν καταστραφεί. Πενθούν συγγενείς και φίλους που χάθηκαν και αγωνιούν για αυτούς που αγνοούνται. Αχτίδα φωτός και ελπίδας, η αλληλεγγύη», επισημαίνει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλαμαριάς.

Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνει ότι σε συνεργασία με τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών συγκεντρώνονται τα εξής είδη: εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμοί, συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.ά.), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη, είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας), κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακοι, ρούχα και φόρμες, κάλτσες, παυσίπονα, αμμωνία, αντιισταμινικά, είδη καθαρισμού και φακοί. Η συλλογή των προαναφερόμενων ειδών θα γίνει αύριο και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 6-9 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών (Τραπεζούντος με Κυριακίδη).

Μεταξύ άλλων, με την ανακοίνωσή της η προαναφερόμενη ένωση ζητά από όσους μπορούν να μπορούν, να παραμείνουν στο χώρο για να βοηθήσουν στη διαλογή και συσκευασία της βοήθειας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail της Ένωσης και στα τηλέφωνα 6936296728 (Μαυροπούλου Ελένη- πρόεδρος), 6972469013 (Μπόλματη Κατερίνα- αντιπρόεδρος).

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More