Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Οι βασικοί άξονες για να μειωθούν οι κυκλοφοριακές επιπτώσεις κατά την κατασκευή του Fly Over

Φορτοεκφορτώσεις, αποκομιδή απορριμμάτων, παράνομη στάση και στάθμευση είναι από τους βασικούς άξονες, που βρίσκονται στο επίκεντρο του συντονιστικού οργάνου ώστε να μειωθούν οι κυκλοφοριακές επιπτώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια των εργασιών για την κατασκευή του Fly Over.

Την ίδια ώρα εφαρμογές, που δείχνουν σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους, ενίσχυση της Τροχαίας, παρεμβάσεις οδοσήμανσης αλλά και δρομολόγηση νέων γραμμών εξπρές από τον ΟΑΣΘ εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν προκειμένου η κίνηση των αυτοκινήτων να πραγματοποιείται ανεμπόδιστα στις κεντρικές αρτηρίες.

Η ομάδα εργασίας, η οποία θα αναλάβει την αντιμετώπιση των συγκοινωνιακών ζητημάτων, που ενδεχομένως να προκύψουν ξεκίνησε ήδη την μελέτη.

Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί και στην απρόσκοπτη πρόσβαση αυτοκινήτων και ασθενοφόρων στα νοσοκομεία που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της περιφερειακής οδού.

Το Διοικητικό Εφετείο έκανε δεκτό το αίτημα του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών Πυλαίας Θεσσαλονίκης και ανέστειλε προσωρινά την υλοτόμηση δέντρων στην περιοχή κατασκευής του Flyover μέχρι την εκδίκαση της κύριας αίτησης.

Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More