Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: “Οι ηλίθιοι” του Νιλ Σάιμον στο θέατρο “Αθήναιον”

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Οι Ηλίθιοι» του Neil Simon, ένα έργο ιδιαίτερα αγαπητό στη χώρα μας παρουσιάζεται ξανά τις ημέρες των γιορτών στο Θέατρο “Αθήναιον“, στη Θεσσαλονίκη ως τις 2 Ιανουαρίου 2024.

“Το Κουλιέτσνικοφ είναι ένα χωριό όπως τόσα χιλιάδες χωριά μέσα στον κόσμο, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα ελληνικό χωριό” τόνισαν οι ηθοποιοί Άγγελος Κουρέτης και Λευτέρης Κωνσταντίνου, που μίλησαν για την παράσταση στην εκπομπή “Μέρα με Χρώμα”.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια οικογενειακή παράδοση – κατάρα, μαστίζει το χωριό Κουλιέτσνικοφ, στη Ρωσία για πάνω από 400 χρόνια, με τους ανθρώπους του χωριού, έρμαια των συνθηκών που τους ορίζει ο πλουσιότερος άνθρωπος του χωριού αλλά και η εποχή: η ταχύτητα των social media, το χρηματικό αντίτιμο που έχουν τα πάντα, το live streaming, η μόδα των ρούχων, οι θεωρίες συνωμοσίας και στον αντίποδα όλων, ο έρωτας και η διαχρονική αξία του που σώζει(;) ίσως τα πάντα. Με έναν πολυπληθή θίασο ηθοποιών, η Triple Threat Productions με μια από τις σπουδαιότερες κωμωδίες στην ιστορία του θεάτρου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More