Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Πόνος και θλίψη στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού

Με τρεις πυροβολισμούς στον αέρα και φωνάζοντας αθάνατος, συγγενείς, φίλοι και αστυνομικοί αποχαιρέτησαν τον Θεοχάρη Καλαθά στα κοιμητήρια των Ταγαράδων, στη Θεσσαλονίκη.

Συντετριμμένοι οι οικογένεια και οι συνάδελφοι του δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Υποβασταζόμενη βγήκε από την εκκλησία η μητέρα του, με όση δύναμη της είχε απομείνει έδινε κουράγιο στους υπόλοιπους.

Συγκλονιστικός ήταν, λίγο πριν τη ολοκλήρωση της τελετής ο επικήδειος του Διοικητή του. «Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Σας καλώ να αναφωνήσουμε όλοι μαζί για τον αστυνόμο Β’ Θεοχάρη Καλαθά, το δικό μας Χάρη, «αθάνατος»….

Νωρίτερα, στον ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα, όταν εξήλθε το φέρετρο που ήταν καλυμμένο με την γαλανόλευκη το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ τιμητικό άγημα της ΕΛΑΣ απέδωσε τιμές.

Δικυκλιστές σχημάiησαν πομπή και συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο αστυνομικό ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης από το μαχαίρι του 44χρονου Νορβηγού σε μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ με τον Αρχηγό του Σώματος αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 44χρονος Νορβηγός – Στους Ταγαράδες η κηδεία του 33χρονου αστυνομικού

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More