Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Ραγίζουν καρδιές στο τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Στη γειτονιά που γεννήθηκε, μεγάλωσε και διατηρούσε γυμναστήριο άνθρωποι που τον γνώρισαν ως φίλο, γείτονα ή δάσκαλο αφήνουν από χθες λίγα λουλούδια και ανάβουν ένα κερί στη μνήμη τουΑλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Στις 4 η ώρα το απόγευμα, συγγενείς, φίλοι, συνοδοιπόροι και συναγωνιστές του αλλά και άνθρωποι που δεν του έσφιξαν ποτέ το χέρι, θα βρεθούν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης για να πουν το τελευταίο αντίο στον δύο φορές αργυρό ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Δύο χρόνια δεν είπα ποτέ “Γιατί σε εμένα”; Δεν υπάρχει πιο εγωιστική σκέψη από αυτή. Έγραψε ο ίδιος βαδίζοντας προς το τέλος του. Αυτό το «γιατί» ωστόσο, φορτωμένο παράπονο αλλά και θυμό, βρίσκεται από χθες στο μυαλό όσων τον γνώρισαν, μαζί με την οδύνη και τη θλίψη.

H Περιφερειακή Ένωση των 38 Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, τιμώντας τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, αποφάσισε ομόφωνα ως ελαχιστότατη ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης αθλητικής προσφοράς του στο έθνος, να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More