Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 με σύνθημα «Τάπα στη Βία και τον Ρατσισμό»

Το τουρνουά πραγματοποιείται το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 στη Νέα Παραλία στο ύψος του πάρκου του Απογευματινού Ήλιου (Μακεδονία Παλλάς). Οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 09:00 έως τις 14:00 & από τις 17:00 έως τις 20:00 δήλωσε στην ΕΡΤ ο Κώστας Αλεξανδρίδης γενικός διευθυντής του ΠΣΑΚ.

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν να συναγωνιστούν και ταυτόχρονα να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους (διεθνείς και επίλεκτους αθλητές της Α1 κατηγορίας). Στο πλαίσιο του τουρνουά θα γίνουν διαγωνισμοί τριπόντων, ελευθέρων βολών κ.α. και θα μοιραστούν δώρα.

Αθλητές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, όλων των ηλικιών, κάτοικοι Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης συμμετέχουν στο νούμερο 1 πια “ανοιχτό” αθλητικό event της πόλης μας.

Βασικός κορμός της εκδήλωσης είναι η διεξαγωγή του τουρνουά με συμμετοχή ομάδων αποτελούμενων από 3 άτομα και 1 αναπληρωματικό. Οι ομάδες απαρτίζονται είτε από ερασιτέχνες, λάτρεις του μπάσκετ, είτε από οργανωμένα σωματεία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας λαμβάνουν μέρος σε σειρά αγώνων, μέχρι να αποκλειστούν. Ενδιάμεσα στους αγώνες, πραγματοποιούνται διαγωνισμοί (τριπόντων, βολών, καρφωμάτων).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More