Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Sleepover για ενήλικες στο Ύψιλον – Μια διαφορετική προσέγγιση του ύπνου

Sleepover για ενήλικες διοργανώνεται στο Ypsilon στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου. Μία διαφορετική προσέγγιση του ύπνου σε μία 12ωρη εμπειρία από το βραδινό δείπνο μέχρι το πρωινό ξύπνημα με αρώματα καφέ και τσαγιού υπό τους κατάλληλους ήχους, επιλογής του Ison aka Anastasios.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Στη ζωή περνάμε ένα μεγάλο κομμάτι του βίου μας συντροφιά με τον ύπνο. Μετρώντας αυτόν το χρόνο, ο οποίος μπορεί να ανέλθει ενδεχομένως και σε μερικές δεκαετίες, ο Ison aka Anastasios με μοναδικό όπλο του τη μουσική, προσπαθεί να εξερευνήσει μια διαφορετική προσέγγιση του φαινομένου.

Μπορεί η μουσική, να συνοδεύει αυτό το κομμάτι της ζωής μας όπου ουσιαστικά χρησιμοποιούμε για να ξεκουραστούμε να ανασυνταχθούμε αλλά και να ονειρευτούμε;  Μπορεί παράλληλα με τις αισθήσεις της όρασης, της γεύσης, της όσφρησης και της αφής- να συνδυαστεί, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία; Πώς μπορεί η μουσική, ένα γεύμα, ένα ρόφημα και ένα κρεβάτι να αφυπνίσουν τη συνειδητότητα μέσα στον ονειρικό κόσμο του sleepover; Πώς μπορεί ο αληθινός εαυτός, να διαφανεί και να αναζωογονηθεί μέσα από τα όνειρα, ενώ κοιμόμαστε;

«Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, διοργανώνεται στο Ypsilon για να δειπνήσουμε, να κοιμηθούμε και να υποδεχτούμε το πρωί με αρώματα καφέ & τσαγιού, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο breakfast. Και όλα αυτά συνοδευμένα με τους κατάλληλους μουσικούς ήχους που θα επιλέγει ο Anastasios σε ένα set διάρκειας 12 ωρών», αναφέρει στην πρόσκλησή του ο διοργανωτής.

Μια διαφορετική βραδιά Πέμπτης, –με ένα ιδιαίτερο μουσικό sleepover περιορισμένων θέσεων– αφιερωμένη στον κόσμο του ονείρου και της απόδρασης από την καθημερινότητα, στον Μορφέα!

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ (περιλαμβάνει διαμονή, ελαφρύ δείπνο, πρωινό, ροφήματα τσαγιού, γάλα και καφέ)
Κρατήσεις θέσεων: 6973367744

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More