Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θωμάς Αλμπανίδης: Οι νέοι καλλιτέχνες να έχουν βήμα στις εκδηλώσεις των φορέων

 Ο Θωμάς Αλμπανίδης αν και είναι πολύ νεαρός μόλις 21 ετών διαπρέπει ως τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός στην κατηγορία της Electro-pop music, με τραγούδια που έχει διασκευάσει, αλλά και με δικές του συνθέσεις.

Τα δύο πιο πρόσφατα τραγούδια το Optimism  και Addlicted έχουν τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από το νεανικό κοινό, κάτι που αποτυπώνεται στις αντίστοιχες μουσικές πλατφόρμες, αλλά και στο κανάλι του στο  you tube.

Ο ίδιος σπουδάζει μουσική στο Ιδιωτικό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Ξάνθη, ενώ διαβάζει ότι καινούργιο βγαίνει σχετικά με την μουσική και μελετά πάνω στην κατηγορία που τον ενδιαφέρει πολύ συστηματικά. Εμπνέεται από το κάθε τι και αμέσως πλέκει την μελωδία στο μυαλό του.. την οποία και ηχογραφεί στο κινητό του.

Ο Θωμάς Αλμπανίδης-TWMY-, φιλοξενήθηκε στο ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ Κομοτηνής και μίλησε για την μεγάλη του αγάπη την μουσική, που προς το παρών τον εμπνέει ο αγγλικός στίχος και ετοιμάζει ένα άλμπουμ με 7 τραγούδια, μαζί με τους σπουδαστές του ΙΕΚ, οι οποίοι θα τον ενισχύσουν στην παραγωγή ενώ τα τραγούδια θα είναι δικά του, στίχοι, μουσική και ερμηνεία.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί τα 4 τραγούδια και μέχρι να φτάσουν στον αριθμό 7, θα έχουν βρει και το όνομα του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει.

Ο Θωμάς κατέθεσε το παράπονό του, για την απουσία χώρων να παρουσιάζουν οι νέοι καλλιτέχνες την δουλειά τους και ζήτησε από όλους τους φορείς που ασχολούνται με τον πολιτισμό, να λαμβάνουν υπόψιν και τα νέα τοπικά ακούσματα και να προγραμματίζουν εμφανίσεις στις συναυλίες που διοργανώνουν.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More