Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θ. Γλαβίνας στο Πρώτο για εκδήλωση «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος»: Ήταν περισσότερο μια συζήτηση για τα τεκταινόμενα εντός του ΣΥΡΙΖΑ – Λάθος το ερώτημα και ο χρόνος (audio)

«Δεν το λέω κακοπροαίρετα, αλλά επιβεβαιώθηκαν τα όσα πιστεύαμε ότι θα είναι μια συζήτηση η οποία, σίγουρα και το ερώτημα ήταν λάθος και ο χρόνος. Η παρουσία άλλωστε του κ. Κασσελάκη αποδεικνύει ότι ήταν περισσότερο μια συζήτηση που αφορά τα τεκταινόμενα εντός του ΣΥΡΙΖΑ».  Με το παραπάνω σχόλιο, αναφέρθηκε ο Θανάσης Γλαβίνας, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με τον Βασίλη Αδαμόπουλο και την Μαρία Γεωργίου, στη χθεσινή εκδήλωση με θέμα «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος».

«Αφορούσε κάποιες συζητήσεις στη σχέση του κ. Κασσελάκη με την κ. Αχτσιόγλου, κάπως αντιφατικές, με την έννοια ότι αφορούσαν ένα κόμμα το οποίο διασπάστηκε πριν λίγο καιρό και τώρα πάλι είχαν συζητήσεις μεταξύ τους. Με την έννοια αυτή, ήταν κάτι για το οποίο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας. Από εκεί και πέρα όμως, για εμάς, γιατί δεν πρέπει να μένουμε ποτέ στην παραπολιτική, αλλά πρέπει να μένουμε πάντα στην ουσία της πολιτικής, των θέσεων, των προτάσεων, αυτό που αφορά εμάς και νομίζω κατέστη πιο διαφανές και πιο ισχυρό από τη συζήτηση είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το χρήσιμο προοδευτικό κόμμα, το οποίο με τις προτάσεις του, με τις θέσεις του, όπως έχουν προκύψει και το τελευταίο διάστημα, βλέπετε την προσπάθεια που κάνουμε, είναι το κόμμα το οποίο πραγματικά μπορεί να ανατρέψει την επόμενη μέρα αυτή την παντοδυναμία Μητσοτάκη» προσέθεσε ο κ. Γλαβίνας.

Ερωτηθείς πιο συγκεκριμένα εάν επιβεβαιώθηκαν όσοι έλεγαν ότι ήταν λάθος η συμμετοχή του κ. Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση, ο κ. Γλαβίνας ανέφερε χαρακτηριστικά, «δεν θα ήθελα να πω κάτι, γιατί μεταξύ συντρόφων και μεταξύ πολιτικών προσώπων τα οποία προσφέρουν και βοηθούν πάρα πολύ την παράταξη, δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε μια τέτοια συζήτηση. Εμείς εκφράσαμε τις προηγούμενες μέρες μας τις επιφυλάξεις περισσότερο για το περιεχόμενο αυτής της συζήτησης. Ενδεχομένως να επιβεβαιωθήκαμε. Όχι ότι μας χαροποιεί, το αντίθετο εγώ μπορώ να πω».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More