Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ικαρία: Εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους Παλαιστινίους στις 12-13/4

Ο δήμος Ικαρίας και το Σωματείο Συνταξιούχων Μισθωτών Ικαρίας – Φούρνων διοργανώνουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό, που είναι αφιερωμένες στον εθνικό ποιητή της Παλαιστίνης Μαχμούντ Νταρουίς.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν:

Την Παρασκευή 12 Απριλίου στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Δημητρίου Ραχών στις 8 μ.μ,, με παρουσία εκπροσώπου της ΕΕΔΥΕ.

Το Σάββατο 13 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π. Δημαρχείου Αγ. Κηρύκου στις 8 μ.μ. ,με παρουσία του Παλαιστίνιου Πρέσβη και εκπροσώπου της ΕΕΔΥΕ.

“Η Παλαιστίνη δεν είναι μόνη!” τονίζουν στην κοινή ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές, καταλήγοντας:  “Έχει συμμάχους τους λαούς όλου του κόσμου που κόντρα στις κυβερνήσεις του, στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, την Ε.Ε, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ που πραγματοποιούν συγκλονιστικές κινητοποιήσεις και δραστηριότητες. Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, μέχρι να σταματήσει το συνεχιζόμενο έγκλημα και ο λαός της να ζει στον τόπο του, σε μια Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη. Οι λαοί θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια και ανεργία”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More