Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιστορικά οχήματα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε η 1η Πανθεσσαλική Συνάντηση Ιστορικών Οχημάτων, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και στέφθηκε με επιτυχία.

Την συνάντηση διοργάνωσαν η Λέσχη Φίλοι Ιστορικού Οχήματος, με τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Λάρισας και τη Λέσχη Κλασσικών Μοτοσυκλετών & Vespas.

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας οι επισκέπτες είχαν την ευκαρία να γμωρίσουν και να θαυμάσουν ιστορικά οχήματα που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στους δρόμους και “ξύπνησαν” γλυκιές αναμνήσεις σε φίλους των μηχανοκίνητων.

Στην έκθεση πήραν μέρος οχήματα ιστορικά που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Λέσχης κλασσικών Οχημάτων Λάρισας, Στάθης Ευαγγέλου, τόνισε ότι “ πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός στον χώρο των Ιαστορικών Οχημάτων, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά, οι τρεις Λέσχες της Θεσσαλίας συνεργάστηκαν στη διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης, στην οποία πήραν μέρος σπάνιας ομορφιάς οχήματα από όλη την Ελλάδα. Το πιό σημαντικό είναι ότι αυτή η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε σε πλημμυροπαθείς”.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση ξεκίνησε χθες με την συγκέντρωση των οχημάτων να γίνεται στον χώρο του παρκινγκ, στο Fashion City Outlet και αργότερα έγινε βόλτα για την Αγιά, όπου πραγματοποιήθηκε έκθεση οχημάτων και μοτοσυκλετών στην πλατεία της κωμόπολης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More