Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιταλία: Εξαφανίστηκε νεαρή γυναίκα και ο πρώην σύντροφός της – Έρευνες σε διάφορες περιφέρειες

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Ώρες αγωνίας στο χωριό Βιγκονόβο, στην επαρχία της Βενετίας. Από το βράδυ του Σαββάτου 10/11 η 22χρονη φοιτήτρια Τζούλια Τσεκετίν εξαφανίστηκε μαζί με τον συνομήλικο πρώην σύντροφό της, Φιλίπο Τουρέτα. Από τότε οι έρευνες διεξάγονται συμπεριλαμβανομένων δυνάμεων της Πυροσβεστικής, ελικοπτέρου αλλά και δυτών κατά μήκος του ποταμού Μπρέντα.

Οι έρευνες προχωρούν με την μέγιστη προσοχή αλλά και ανησυχία. Ένας μάρτυρας είδε έναν καυγά με τη νεαρή να φωνάζει και να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 22χρονου παρά τη θέλησή της. Λίγο αργότερα, στη βιομηχανική περιοχή του Φοσό βρέθηκαν διάφορες κηλίδες αίματος. Στην ίδια περιοχή κάμερες είδαν το αυτοκίνητο του νεαρού, όπως και το σήμα του κινητού του τηλεφώνου.

Χθες 15/11 μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Βιγκονόβο η οικογένεια της Τσεκετίν για να συμβάλλει με στοιχεία χρήσιμα για τις έρευνες.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως ο Τουρέτα ήταν πολύ κτητικό άτομο, ζηλιάρης, που εκβίαζε συναισθηματικά την Τσεκετίν και που φαινόταν ευτυχισμένος μόνο όταν ήταν μαζί της. Μάλιστα η θεία της 22χρονης δήλωσε πως ο νεαρός “δεν ήταν χαρούμενος που η Τζούλια θα αποφοιτούσε στις 16/11 γιατί φοβόταν ότι μπορεί να απομακρυνθεί από αυτόν” δεδομένου πως η πρόθεσή της ήταν να μεταβεί σε άλλη πόλη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More