Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιταλία: Νέα γυναικοκτονία με θύμα 26χρονη έγκυο

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Μια τραγωδία χωρίς τέλος, αυτή των γυναικοκτονιών στην Ιταλία, οι οποίες φέτος ξεπέρασαν τις 100.

Λίγες μόλις εβδομάδες από τον αποτρόπαιο θάνατο της νεαρής Τζούλια Τσεκετίν από τον σύντροφό της, η περιφέρεια Βένετο θρηνεί ξανά μια γυναίκα.

Πρόκειται για την 26χρονη Βανέσα Μπαλάν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα στο σπίτι της κοντά στο χωριό Ριέσε Πίο Ντέτσιμο του Τρεβίζο. Μητέρας ενός παιδιού 4 ετών και έγκυος 3 μηνών, η γυναίκα φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τον δολοφόνο, ο οποίος παραβίασε μια πόρτα, ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε θανάσιμα τη γυναίκα.

Ύποπτος ο εραστής που είχε μηνυθεί για stalking 
Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας αποκάλυψε αμέσως στις Αρχές το όνομα του Μπουγιάρ Σαγκάι, ενός 41χρονου από το Κοσσυφοπέδιο, ως πιθανό ύποπτο, εφόσον η Μπαλάν τον είχε μηνύσει τον Οκτώβριο για stalking και για revenge porn.
Η Αστυνομία σταμάτησε τον Σαγκάι πριν από λίγες ώρες, και ενώ αναζητείται το όπλο της γυναικοκτονίας, προκύπτει πως η γυναίκα παλαιότερα είχε μια εξωσυζυγική σχέση μαζί του, στο τέλος της οποίας όμως ο Σαγκάι την είχε απειλήσει.

Φοβούμενη πως ο σύζυγός της θα μάθαινε για τον εραστή της, η Μπαλάν διέγραψε τα μηνύματα του Σαγκάι, όμως έτσι οι Αρχές δεν μπόρεσαν να εκδόσουν μέτρα κατά του άνδρα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More