Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιτούδης: «Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι» (video)

 

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας και τη νίκη επί της Γεωργία στη δεύτερη ημέρα του “τουρνουά Ακρόπολις” είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως δήλωσε λίγο μετά τη λήξη του αγώνα.

Στην καλή αμυντική δουλειά που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και την απόδοσή τους παρά τις αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Τα φιλικά είναι προπόνηση για εμάς και μέρος της προετοιμασίας. Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν καλοί αμυντικά και μείναμε μέσα στο παιχνίδι αν και με άσχημα ποσοστά. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Είναι δύσκολο να το κάνουν πράξη.

Ήρθαν παιδιά από τον πάγκο, όπως ο Λούντζης και μας έδωσαν κάτι διαφορετικό. Ο Σλούκας βρίσκει τα στοιχεία του και μας δίνει άλλα πράγματα στο παιχνίδι. Μας βοηθούν όλα αυτά να γίνουμε ομάδα και να επικοινωνούμε επιθετικά και αμυντικά.

Παίζουμε διαφορετικά με τον Γιάννη και χωρίς αυτόν και θα το βρούμε μπροστά μας. Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι και για αυτόν τον λόγο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν και σήμερα εδώ.

Όλα τα εύσημα πάνε στους αθλητές. Μοιάζει εύκολο αλλά δεν είναι. Γίνεται πολλή δουλειά και μπράβο στα παιδιά για την αντίδραση. Όλοι οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές με τον ρόλο τους. Κάθε παίκτης μας δίνει άλλη διάσταση».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More