Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννινα: Κατέληξε 20χρονη φοιτήτρια που διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα

Ένα 20χρονο κορίτσι από την Χίο, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έχασε τη ζωή του μετά από μερικές ημέρες νοσηλείας.

Εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Η κατάστασή της όμως δεν βελτιώνονταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο η κατάστασή της σημείωνε αργή αλλά διαρκή επιδείνωση. Υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία χωρίς περαιτέρω ευρήματα. και παρά την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν διαπιστώθηκε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια εξετάσεων, υπέστη ανακοπή, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Ο θάνατός της προκαλεί αίσθηση καθώς η άτυχη κοπέλα- όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ- δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Επίσης, εγείρονται πολλά και κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν τη διάγνωση και ακολούθως τη νοσηλεία, δοθέντος ότι η κατάστασή της επιδεινώνονταν διαρκώς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Απαντήσεις ενδεχομένως να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και η περαιτέρω έρευνα που θα ακολουθήσει.

Ρεπορτάζ: Βάσω Γκόρου, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More