Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλυμνος: Το Εναλλακτικό Παντοπωλείο που πουλά ψάρια στην Αλάσκα

Με βαθιά προσήλωση στα προϊόντα της Καλύμνιας γης και την επιθυμία για ανεύρεση αγνών προϊόντων από την Ελλάδα, ο Πέτρος Τηλιακός και η Μαριάννα Πουλλά, εδώ και πέντε χρόνια, διατηρούν στην Κάλυμνο το Εναλλακτικό Παντοπωλείο. Το Εναλλακτικό Παντοπωλείο» τους, διαθέτει στα ράφια του τις προσπάθειες δεκάδων μικρών Ελλήνων παραγωγών από την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Στηρίζουμε τους μικρούς παραγωγούς που σέβονται την φύση και τον άνθρωπο, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Μαριάννα Πουλλά. Προωθούμε τα προϊόντα του τόπου μας. Στηρίζουμε το αλληλέγγυο εμπόριο και τους συνεταιρισμούς αυτάρκειας. Χρησιμοποιούμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών μας, πρόσθεσε..

Το εναλλακτικό παντοπωλείο του Πέτρου και της Μαριάννας στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό ιδιόκτητο ακίνητο, στο κέντρο της πρωτεύουσας της Καλύμνου, στην Πόθια, στον μοναδικό πεζόδρομο του νησιού. Πρόσφατα το ανακάλυψαν και από την Αλάσκα και παρήγγειλαν από την ιστοσελίδα τους τα αλίπαστα του αλιευτικού συνεταιρισμού της Καλύμνου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More