Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: “Αλλάζουμε ρότα” η παράταξη του Τ. Μεταλληνού, ανακοίνωσε 27 υποψηφίους

“Αλλάζουμε ρότα” είναι το όνομα του συνδυασμού ο οποίος με επικεφαλής τον Τάκη Μεταλληνό, θα διεκδικήσει την ψήφο των Κερκυραίων πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων.

Παρουσιάζοντας τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου την Τρίτη 20 Ιουνίου, ο κ. Μεταλληνός τόνισε ότι πρόκειται για έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, χωρίς “επαγγελματίες πολιτικούς” με κύριο οδηγό την “αγάπη για την Κέρκυρα”. Στόχος, όπως είπε, είναι η αντιμετώπιση των προβλήματων που πλήττουν την καθημερινότητα των πολιτών την ποιότητα ζωής των, την τουριστική οικονομία, το περιβάλλον, τις υποδομές, την παιδεία, τον πολιτισμό και αθλητισμό της, τις συγκοινωνίες, τις ξεχασμένες θέσεις πάρκινγκ κ.α.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μεταλληνός ανέφερε:

“Στις 5 Απριλίου 2023 γνωστοποιήσαμε την πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, την εκλογή μας στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Μεταλληνό.

Στον χρόνο που πέρασε έγιναν πολλές επαφές με τους πολίτες της Κέρκυρας, με εκπροσώπους φορέων που δρουν στο μαζικό πολιτιστικό, αθλητικό, εργασιακό, πνευματικό χώρο και συναντήσαμε θερμούς υποστηρικτές της προσπάθειάς μας να συγκροτήσουμε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που θα ξεπερνά τα κομματικά φέουδα και θα ασχοληθεί με τα τεράστια προβλήματα του τόπου.

Προβλήματα που πλήττουν την καθημερινότητα των πολιτών , την ποιότητα ζωής των, την τουριστική οικονομία, το περιβάλλον, τις υποδομές, την παιδεία, τον πολιτισμό και αθλητισμό της, τις συγκοινωνίες, τις ξεχασμένες θέσεις πάρκινγκ και λοιπά.

Η Κέρκυρα πρέπει επιτέλους να αφυπνίσει όλες τις δυνάμεις της από Βορρά μέχρι Νότο. Σε συνεργασία με τους Δήμους του Βορρά και του Νότου, με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με τους βουλευτές μας , με τα επιμελητήρια και τους φορείς να δώσουμε το σύνθημα της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα για την προκοπή του τόπου μας.

Έτσι ιδρύσαμε την Δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΡΟΤΑ».

Και είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι , με βάση την εμπειρία μας, τον μη υπολογισμό του πολιτικού κόστους, και την αποφασιστικότητά μας , να λύσουμε προβλήματα που μπορούμε και τα οποία ταλανίζουν την τοπική μας κοινωνία.

Σήμερα ανακοινώνουμε τους πρώτους συνεργάτες μας υποψηφίους, οι οποίοι προέρχονται από διάφορες κοινωνικές επαγγελματικές και ιδεολογικές αφετηρίες δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με Κερκυραϊκή καρδιά και ψυχή, ανεπηρέαστοι από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που έφεραν τα γνωστά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας. Δεν είμαστε ενάντια στα κόμματα που είναι μια από τις βάσεις της Δημοκρατίας, αλλά αντίθετοι με τις πρακτικές ανάδειξης προσώπων που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων για την υπηρέτηση των Κερκυραϊκών συμφερόντων. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί αναζητώντας θέσεις και ρόλους για τα προσωπικά μας καπρίτσια.

Είμαστε ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου με δημοκρατικές αντιλήψεις, με ιδιαίτερη αγάπη για την Κέρκυρα και βούληση να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ στα Κερκυραϊκά πράγματα”.

Οι πρώτοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

Αλεξάκης Τάκης (ιδιωτικός υπάλληλος)
Ατσοπάρδης Σπύρος (εκπαιδευτικός, καθηγητής μουσικής)
Βουκελάτου Κάτια (σχεδιασμός-ανάπτυξη προγραμμάτων Η/Υ)
Δεσύλλας Νικόλαος (υπάλληλος αεροδρομίου – συλλέκτης παλιών φωτογραφιών και δρώμενων της Κέρκυρας)
Δημουλά Θεοδώρα (λογίστρια)
Δοκανάρης Νίκος (ιατρός, ειδικός παθολόγος)
Ζουμπουλίδης Σπύρος (εκπαιδευτικός, πρώην αντιδήμαρχος, αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων ΑμεΑ)
Ιωαννίδης Παναγιώτης (επιχειρηματίας)
Ιωάννου Χρήστος (οικονομολόγος, αθλητικός συντάκτης)
Καλούδη Καίτη (ιδιωτική υπάλληλος)
Κυπριανός Αλέκος (νοσηλευτής, συνδικαλιστής στην υγεία – πρώην δημοτικός σύμβουλος Αχιλλείων, αντιπρόεδρος συλλόγου γονέων ΑμεΑ)
Μάζης Γεώργιος (έμπορος)
Μαρτζούκος Αλέξιος (ιατρός-νευρολόγος, πρώην πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Κέρκυρας, επιστημονικός συνεργάτης της Μέλισσας, υγιεινολόγος, πτυχιούχος δημόσιας υγείας)
Μοσχόπουλος Νικόλαος (καλλιτέχνης, πρώην δημοτικός υπάλληλος)
Μπαλατσινού Λουκία (επιχειρηματίας)
Πανάρετος Κώστας (ασφαλιστικός πράκτορας)
Παπαγεωργίου Σπύρος (ψυχολόγος)
Ραρρή Νίκη (τεχνολόγος ακτινολογίας, ακτινοθεραπείας ΓΝΚ)
Σαρακηνού (Ρουγγέρη) Ευγενία
Σκευούλης Θανάσης (λογιστής)
Σκορδίλης Γιάννης (ιδιωτικός υπάλληλος)
Σκορδίλης Σταμάτης (επιχειρηματίας)
Σκουροδήμου Μαρί (έμπορος)
Στογιάννος Νίκος (τεχνικός ακτινολογίας, ερευνητής πανεπιστημίου CITY Λονδίνου)
Χειμαριός Γιάννης (ελεύθερος επαγγελματίας)
Χειμαριώτη Αθανασία (πρώην διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου, ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας Βορρά, μέλος του Ερυθρού Σταυρού, πρώην μέλος ΔΣ του ΟΚΕ)
Ψάιλας Σπύρος (επιχειρηματίας, εκπαιδευτής αυτοδυτών)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More