Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα – Κ. Παυλίδης: Δεν γίνεται αντιληπτή η αναγκαιότητα των αποχωρήσεων

Σε ανοιχτή συνεδρίαση συνήλθε η ΝΕ Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το απόγευμα της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Σε αυτήν συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο χώρο καθώς και οι πρωτοβουλίες που θα πρέπει να ληφθούν ενόψει του Συνεδρίου αλλά και των ερχόμενων Ευρωεκλογών.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Ε. Κώστας Παυλίδης, σχολιάζοντας τις τελευταίες αποχωρήσεις της ομάδας Αχτσιόγλου, τόνισε ότι ήταν αναμενόμενες αλλά κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την σκοπιμότητά τους. Οι αποχωρούντες, σημείωσε, δεν έδωσαν πίστωση χρόνου στη νέα ηγεσία η οποία προήλθε από άψογες εσωκομματικές διαδικασίες. Παράλληλα, ενώ επικαλούνται το Καταστατικό του κόμματος, δεν τιμούν την υπογραφή που οι ίδιοι έβαλαν ως υποψήφιοι βουλευτές, δηλώνοντας ότι η έδρα ανήκει στο κόμμα και ότι θα πρέπει να την παραδώσουν σε περίπτωση αποχώρησής τους.

Στη συνεδρίαση της Ν.Ε., τόνισε, υπήρξαν αρκετά νέα μέλη που κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, για την πορεία του κόμματος αλλά και την προοπτική που θα πρέπει να δημιουργηθεί ενόψει του Συνεδρίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More