Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Νέα σχολεία προς συντήρηση από τον Κεντρικό Δήμο

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευών και συντήρησης σε οχτώ σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας μετά και την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Δημάρχου, Μερόπη Υδραίου, με την ανάδοχο εταιρεία.

Πρόκειται για το 2 ο Γυμνάσιο, το 3 ο και 4ο Γυμνάσιο, το Γυμνάσιο Λιαπάδων, το 6ο Γυμνάσιο, το Σχολικό Συγκρότημα του 2ου ΕΠΑΛ, το Σχολικό Συγκρότημα του ΕΠΑΛ Κορακιάνας, το Σχολικό συγκρότημα του 1 ου , 2 ου και 3ου Λυκείου και το Σχολικό συγκρότημα Καστελλάνων Μέσης.

Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν επισκευές και εργασίες συντήρησης που αφορούν σε καθαιρέσεις και συντηρήσεις επιχρισμάτων, χρωματισμούς, αντικαταστάσεις θυρών, συντηρήσεις και αντικαταστάσεις παραθύρων και κουφωμάτων, έλεγχοι και συντηρήσεις στεγών, επισκευές ξεχυτών και αντικαταστάσεις υδρορροών. Επίσης, ασφαλτόστρωση τμημάτων προαύλιων χώρων και γηπέδων.

Μετά την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης η Δήμαρχος μεταξύ άλλων δήλωσε: « Συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον το σχεδιασμό μας για την συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση των υποδομών που αφορούν τα παιδιά μας και την εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More