Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Ξεκινά τη Δευτέρα η κτηματογράφηση του νομού

Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ξεκινά το έργο της κτηματογράφησης των ακινήτων όλης της περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας, όπως έκανε γνωστό ο Δικηγορικός Σύλλογος της Κέρκυρας. Η κτηματογράφηση αφορά τις περιοχές που δεν είναι ήδη κτηματογραφημένες.

Το έργο της κτηματογράφησης της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων, θα εκτελέσει η ανάδοχος κοινοπραξία «ΓΕΩΚΑΤΑΓΡΑΦΗ», η οποία ήδη εδρεύει σε γραφεία στην περιοχή «Αλυκές» Ποταμού, 3ο χλμ εθνικης οδού Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας, όπου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται και να καταθέτουν τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις – δηλώσεις τους, από την προσεχή Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “Η διάρκεια του έργου είναι 3 μήνες (έως 13/02/2024), επομένως συνιστούμε σε όλους τους συμπολίτες μας να μην χάσουν πολύτιμο χρόνο, ώστε οι δηλώσεις τους να είναι εμπρόθεσμες. Η κτηματογράφηση της π.ε. Κέρκυρας είναι ένα σημαντικό και μεγάλο έργο, που πρέπει να διεξαχθεί με το σωστότερο δυνατό τρόπο. Ο ΔΣΚ θα συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην κατεύθυνση αυτή“.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More