Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Ορκωμοσίες των τριών Δημοτικών Αρχών του νησιού

Αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, Βασίλη Χειμαριώτη, στις 17:00 στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης (Γυμνάσιο – Λύκειο Λευκίμμης) Πολυτεχνείου 1 Λευκίμμη. Θα ακολουθήσει η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας η τελετή ορκωμοσίας  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Θέατρο. Ειδικότερα, πρώτα θα ορκιστεί ο εκλεγμένος Δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος, από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος θα ορκίσει τους 39 Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των 46 Κοινοτήτων καθώς και τους 90 Κοινοτικούς Συμβούλους. Η τελετή είναι δημόσια και ανοικτή για τους πολίτες που θέλουν να παραστούν.

Επίσης την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα ορκιστεί η νέα Δημοτική Αρχή της Βόρειας Κέρκυρας με επικεφαλής τον Γιώργο Μαχειμάρη, στις 18:00 στην έδρα του Δήμου στην Αχαράβη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου σχολικού κέντρου Θιναλίων.

Τις τελετές θα πραγματοποιήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ.κ Νεκτάριος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More