Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Τ. Μεταλληνός – Είμαστε συνδυασμός μακριά απο κομματικούς μηχανισμούς

«Η Κέρκυρα των πολλών προβλημάτων απάντησε και επιβράβευσαν γνωστές αποδόσεις τοπικών αρχόντων, είμαστε συνδυασμός μακριά από κομματικούς και άλλους μηχανισμούς και αυτό πληρώνεται ακριβά».

Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε Ρότα» Τ. Μεταλληνός, ο οποίος επεσήμανε ότι απέναντι στον καθαρό λόγο περί ανατροπής επικράτησαν η πασαρέλα και οι φωτογραφήσεις. Ο κος Μεταλληνός για το δήμο κεντρικής Κέρκυρας συγκέντρωσε το 4,58% σε ενσωμάτωση 60,56% .

Ο επικεφαλής της παράταξης Κερκυραϊκή συμμαχία Γ. Καρύδης που συγκέντρωσε το 3,82% για το δήμο κεντρικής Κέρκυρας στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως «ως παράταξη στοχεύσαμε να υπάρξει μια διαφορετική φωνή αλλά αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας. Είναι γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες για τη συγκρότηση του συνδυασμού καθυστερήσαμε πολύ και σε 15 δημοτικές κοινότητες δεν είχαμε υποψήφιους.»

Ο κος Καρύδης χαρακτήρισε αρνητικό το αποτέλεσμα για την αυτοδιοίκηση, την αποκέντρωση και τη δημοκρατία, τονίζοντας ότι «η κυρίαρχη επιλογή στο δήμο δυο παρατάξεων από την δεξιά, σε συνδυασμό με τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ που θα επιβάλλει τις επιλογές της στην αυτοδιοίκηση, είναι μια εξέλιξη που θα βλάψει τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας στο δήμο μας».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More