Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Καθάρισε” ο Μπιέλ στο ντεμπούτο του

 

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον 25χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό κατάφερε να ξεπεράσει το “εμπόδιο” του… αξιόμαχου Ιωνικού με τελικό αποτέλεσμα 3-1.

Ο Κορμπεράν κατέβασε μία ενδεκάδα με εκπλήξεις, καθώς ο Μπουχαλάκης επιλέχθηκε αντί του Εμβιλά στον άξονα, ενώ ο Μπιέλ ξεκίνησε βασικός, κάνοντας την “παρθενική” του συμμετοχή. Ο Ουί Τζο Χουάνγκ ξεκίνησε, επίσης, αντί του Ελ Αραμπί. Οι “ερυθρόλευκοι” με πρωταγωνιστή τον Μπιέλ, ο οποίος σκόραρε, μοιράζοντας και ασίστ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-1, με τον Ελ Αραμπί να συμπληρώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι στο Ιωνικό που μπήκε πιο… μαζεμένος στο παιχνίδι. Στο 15ο λεπτό ο Μπιέλ προειδοποίησε, όταν εκτέλεσε ένα φάουλ απευθείας, με τη μπάλα όμως, να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Χουτεσιώτη. Δύο λεπτά αργότερα ο 25χρονος Ισπανός εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά με τη μπάλα να περνάει από όλους και να φτάνει στο ελεύθερο Μπουχαλάκη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν το πρέσινγκ, προκειμένου να δημιουργήσουν προυποθέσεις για τελικές ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εξαιρετική αντεπίθεση ο Μπιέλ συνεργάστηκε ωραία με τον Ουί Τζο και ο πρώτος νίκησε τον Αντούνες με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Έτσι οι Πειραιώτες πήγαν στα αποδυτήρια, έχοντας “κεφάλι” στο σκορ με 2-0.

Το σύνολο του Δημήτρη Σπανού βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς στο 49ο λεπτό ο Μεντόσα από πολύ μακριά εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τη μπάλα ν καταλήγει στην αριστερή πλευρά της εστίας του Βατσλίκ, ο οποίος εκτινάχθηκε αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει. Οι Νικαιώτες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Μάντζης έπιασε μια κεφαλιά από κοντά, με τον Βατσλίκ να απομακρύνει. Στο 56′ ο Ντε Λα Φουέντε τροφοδότησε τον Ουί Τζο, ο οποίος αστόχησε σε κενή εστία, χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι. Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Στο 90′ ο Ίνμπομ Χουάνγκ τροφοδότησε τον Ραντζέλοβιτς στα δεξιά της περιοχής. Ο Σέρβος εξτρέμ σούταρε δυνατά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από την “άσπρη βούλα”, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς από τον Βαλεριάνο. Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να επιστρέψουν στις νίκες.

Γκολ: 

Δοκάρι: 90′ Ραντζέλοβιτς

Κίτρινες:

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Μανωλάς, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Ινμπομ Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπιέλ, Ντε Λα Φουέντε, Ουί Τζο Χουάνγκ

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Μίλο, Αντούνες, Ρομαό, Αντούνες, Φαντιγκά, Άοσμαν, Μάντζης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More