Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Καθάρισε” τον ΟΦΗ πριν την ευρωπαϊκή… μάχη ο Παναθηναϊκός

 

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε με 3-0 σετ των Κρητικών, δίχως να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Volley League. Οι “πράσινοι”, πλέον, στρέφονται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οριόν για το Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με άλλα εγχώρια παιχνίδια του τη φετινή σεζόν, πήρε “καθαρή” νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, χωρίς να μπει σε… ταλαιπωρία πριν την κρίσιμη ευρωπαϊκή “μάχη”.

Ο αγώνας

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με αρκετά λάθη εκατέρωθεν, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται από νωρίς (5-2). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε υψηλό ρυθμό και ανέβασαν τη διαφορά στους πέντε πόντους (13-8). Οι παίκτες των φιλοξενούμενων δεν έβρισκαν απαντήσεις στις επιθετικές “αρετές” των αντιπάλων τους και ο Φράγκος αύξησε κι άλλο τη διαφορά (19-12). Οι “πράσινοι” κατέκτησαν με χαρακτηριστική άνεση το πρώτο σετ (25-17), “χτυπώντας” στο σερβίς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με… ορμή στο δεύτερο σετ και με “μπροστάρη” τον Φερνάντο Ερνάντεζ πήραν από νωρίς μεγάλο προβάδισμα (8-2). Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, μη θέλωντας να μπει σε περιπέτειες, αυξάντοντας τη διαφορά (15-7). Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των φιλοξενούμενων, πήραν εύκολα και το δεύτερο σετ (25-12).

Οι “πράσινοι” μπήκαν χαλαροί στο τρίτο σετ και ο ΟΦΗ το εκμεταλλεύτηκε, μην αφήνωντας τους γηπεδούχους να πάρουν ξανά μεγάλο προβάδισμα από νωρίς (6-6). Οι Κρητικοί… καταδίωκαν τον Παναθηναϊκό και δεν τον άφηναν να ξεφύγει (12-10). Κόβαρ και Ερνάντεζ ανέβασαν τη διαφορά για τους γηπεδούχους (16-11), εκμεταλλευόμενοι ένα “νεκρό” διάστημα των Κρητικών. Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έδωσαν… δικαιώματα και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν (22-16), ωστόσο κατέκτησαν και το τρίτο σετ (25-21), παίρνοντας τη νίκη.//

Τα σετ: 25-17, 25-12, 25-21

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More