Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Σήμερα ο απολογισμός των πρώτων επτά εβδομάδων

Κατά 12,47% έχουν μειωθεί μεσοσταθμικά οι τιμές των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο καλάθι του νοικοκυριού, συμπεριλαμβανομένων και των αλυσίδων ηλεκτρονικού εμπορίου με βάση τα πρώτα στοιχεία.

Σήμερα Τέταρτη το υπουργείο Ανάπτυξης θα προχωρήσει σε έναν απολογισμό για την πορεία των τιμών των προϊόντων στα σουπερμάρκετ κατά τη διάρκεια των 7 εβδομάδων που έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος και ο υπεύθυνος του e-katanalotis Γιάννης Δοξαράς θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 9:30, κατά την οποία θα παρουσιάσουν συγκεντρωτικά στοιχεία και αναλυτικούς πίνακες για την πορεία των τιμών των προϊόντων στα σουπερμάρκετ από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της κυβερνητικής πρωτοβουλίας «καλάθι του νοικοκυριού» (2 Νοεμβρίου 2002) έως και σήμερα.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 305, στον 3ο όροφο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκης 5-7, Σύνταγμα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More