Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλαμάτα: Άνοιξε η αυλαία για τις διεθνείς πτήσεις για τη φετινή τουριστική περίοδο στο αεροδρόμιο

Με την πρώτη πτήση εξωτερικού του 2024 να προσγειώνεται στο Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», ξεκίνησε η φετινή τουριστική περίοδος για την περιοχή μας.

Συγκεκριμένα η πρώτη πτήση αφορούσε σε δρομολόγιο της Aegean από και προς το Μόναχο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό για την φετινή σεζόν 21 αεροπορικές εταιρείες θα συνδέουν το αεροδρόμιο της Καλαμάτας με ισάριθμους αερολιμένες ευρωπαϊκών πόλεων και το Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα Καλαμάτα θα συνδέεται αεροπορικώς με 4 πόλεις της Γαλλίας (Παρίσι, Λυών, Λιλ, Ναντ), 3 της Γερμανίας (Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ), 3 του Ηνωμένου Βασίλειου (Λονδίνο, Μάντσεστερ , Μπέρμιγχαμ), 2 της Ελβετίας (Γενεύη, Ζυρίχη) 2 της Αυστρίας (Βιέννη, Ίνσμπρουκ) και με 1 πόλη της Ολλανδίας (Άμστερνταμ), της Ιταλίας (Μπέργκαμο), της Σουηδίας (Στοκχόλμη), της Νορβηγίας (Όσλο), της Δανίας (Κοπεγχάγη), της Πολωνίας (Κατοβίτσε), της Φιλανδίας (Ελσίνκι) και του Ισραήλ (Τελ Αβίβ).

Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά και οι πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη 3 φορές την εβδομάδα, ενώ από τον Απρίλιο ξεκινούν οι πτήσεις για την Αθήνα. Απ΄ την 1η Ιουνίου η Καλαμάτα θα συνδέεται αεροπορικά και με το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More