Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλαμάτα: Έκδοση του 2ου τεύχους του περιοδικού «Ανεμοπετάλιο» της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας ανακοίνωσε την έκδοση του 2ου τεύχους (Φθινόπωρο 2023) του περιοδικού «Ανεμοπετάλιο», με ISSN: 2945-0586.

Με την έκδοση του 2ου τεύχους πραγματοποιείται και μια σπουδαία αλλαγή: από τούδε και στο εξής το Ανεμοπετάλιο θα φιλοξενείται στη σελίδα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης e-Publishing, μιας ολοκληρωμένης δημόσιας υπηρεσίας για την ηλεκτρονική έκδοση έγκριτου επιστημονικού περιεχομένου. Τούτο σημαίνει ότι κάθε άρθρο που δημοσιεύεται στο περιοδικό θα λαμβάνει το ψηφιακό αναγνωριστικό DOI, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ο γρήγορος εντοπισμός και η διαρκής προσβασιμότητα του ηλεκτρονικού εγγράφου στο διαδίκτυο. Με την αλλαγή αυτή τα άρθρα του περιοδικού Ανεμοπετάλιο θα μπορέσουν να γίνουν αναπόσπαστο μέρος της επιστημονικής επικοινωνίας και της ψηφιακής διάδοσης της γνώσης.

Σε αυτό το τεύχος περιλαμβάνεται μια ευρεία γκάμα θεμάτων που άπτονται της παιδαγωγικής επιστήμης και των συναφών επιστημών, με σκοπό να κινητοποιήσουν την επιστημονική, ερευνητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Φιλοξενούνται εκπαιδευτικά άρθρα, άρθρα με βιβλιοπροτάσεις παιδικών βιβλίων και ένα παιδικό ποίημα ειδικά γραμμένο για το «Ανεμοπετάλιο».

Περιηγηθείτε στην πλήρη σελίδα του περιοδικού εδώ: https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/anemopetalio

Κατευθυνθείτε απευθείας στο 2ο τεύχος του περιοδικού εδώ: https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/anemopetalio/article/view/36158/27019

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More