Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλαμάτα: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Σταγόνες στίχοι» της Π. Ψυχογυιοπούλου και της Ε. Κοφτερού

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Πωλλέτας Ψυχογυιοπούλου και της Ελένης Κοφτερού με τίτλο «Σταγόνες στίχοι» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (8 Νοεμβρίου 2023) στις 7.30 μ.μ. στο πατάρι του Bodega Bistro στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Γιάννης Σόλαρης, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων
Γιάννης Ανδρουλιδάκης, Φιλόλογος στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας

Ανάγνωση ποιημάτων: Ελένη Αγγελοπούλου, Φιλόλογος 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας και η μικρή μαθήτρια Σταυρούλα Πόθου.
Συντονισμός εκδήλωσης: Ελένη Αγγελοπούλου

Η Πωλλέτα Ψυχογυιοπούλου είναι φιλόλογος και βιβλιοθηκονόμος. Ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους α) στη διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Roma Tre και β) στις επιστήμες της αγωγής με ειδίκευση στη Δημιουργική γραφή (κατεύθυνση εκπαίδευση) από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Η Ελένη Κοφτερού είναι γεωπόνος. Γεννήθηκε στην Αριδαία Πέλλας ενώ μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και πολλά χρόνια ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα. Η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Γράμμα σε γενέθλια πόλη» τιμήθηκε με το βραβείο «Μαρία Πολυδούρη» /2013. Η συλλογή της «Περί άνοιξης και άλλων εμμονών» κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο. Ποιήματα, διηγήματα και κριτικά κείμενά της βρίσκονται δημοσιευμένα σε λογοτεχνικά περιοδικά και λογοτεχνικούς ιστότοπους.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More