Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλαμάτα: Στην κηδεία του Γιάννη Χριστόπουλου ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στην εξόδιο ακολουθία του δασκάλου, Γιάννη Χριστόπουλου που έφυγε χθες από τη ζωή, στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας στην Καλαμάτα, παρέστη σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο εκλιπών για δεκαετίες υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με αδιάλειπτη παρουσία στα κοινά. Χθες, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιάννη Χριστόπουλου ο Νίκος Ανδρουλάκης με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε:

“Τον αποχαιρετώ με βαθύ σεβασμό» «Σήμερα έχασα έναν πολύτιμο φίλο. Έναν σπουδαίο δάσκαλο, που άνοιξε φωτεινούς δρόμους στη γνώση για εκατοντάδες νέους» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, για το θάνατο του Γιάννη Χριστόπουλου. Και συμπλήρωσε: «Έναν αγωνιστή που δήλωνε μαχητικά παρών με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια σε όλες τις πολιτικές μάχες της δημοκρατικής παράταξης. Ο Γιάννης Χριστόπουλος κατέστησε πρότυπο το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, που τόσο αγάπησε. Υπηρέτησε με ακεραιότητα και ήθος το συνδικαλιστικό κίνημα και τους συμπολίτες του από θέσεις ευθύνης.”

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More