Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλαμάτα: Συνέδριο για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή

Στην Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή έχει αφιερωθεί το φετινό συνέδριο που διοργανώνει η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) – World Ηellenic Inter-Parliamentary Association (W.H.I.A.) στην Καλαμάτα.

Το συνέδριο με τίτλο: «Climate Crisis & Green Energy Forum», διεξάγεται σήμερα στο ξενοδοχείο Elite City Resort και τελεί υπό την προστασία του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

O Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, στον χαιρετισμό θα απευθύνει κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου. Στην παρακολούθηση του συνεδρίου συμμετέχουν 30 μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, τα οποία είναι νυν ή πρώην εκπρόσωποι νομοθετικών σωμάτων ελληνικής καταγωγής από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, καθώς και από χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής, εκπρόσωποι των δημοτικών και περιφερειακών αρχών της περιοχής, καθώς και σημαντικός αριθμός ειδικών και στελεχών του χώρου της ενέργειας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More