Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλαμάτα: Χριστουγεννιάτικη Κοινωνική Δράση «Από παιδί σε παιδί!»

Με αφορμή την προσεχή περίοδο των εορτών και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που βιώνουν τα παιδιά που νοσηλεύονται, η ΑΜΚΕ “Βιβλιοταξιδεύουμε” και η “Φάος” Κοιν.Σ.Επ., με τη στήριξη της Κοινότητας Καλαμάτας και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Ν. Μεσσηνίας, καλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν, τοποθετώντας ένα αμεταχείριστο παιχνίδι κάτω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Σχολείου ή του Φροντιστηρίου τους, από την 1η έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης των παιχνιδιών στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο Καράβι, έως τις 27 Δεκεμβρίου.

Οι ευεργετούμενοι από αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία θα είναι τα παιδιά που διαμένουν στην Κοινωνική Δομή “Φλόγα” και οι μικροί ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Σε έναν εορταστικό ρυθμό αλληλεγγύης προς είναι τα παιδιά, από τις 7 έως τις 27 Δεκεμβρίου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μοιράσουμε αγάπη.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2721094000 ή στο [email protected] ή [email protected].
H δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Δήμου Μεσσήνης

Αφίσα Κοινωνική Δράση «Από παιδί σε παιδί!»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More