Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατάρ: Έσοδα που αγγίζουν τα 6 δις περιμένει από το Παγκόσμιο Κύπελλο

 

Ο Νασέρ Αλ Κατέρ, επικεφαλής της Ανώτατης Επιτροπής αρμόδιας για τη διοργάνωση του Μουντιάλ στο Κατάρ, μίλησε για τα έσοδα που περιμένει η χώρα τους επόμενους μήνες από τη διοργάνωση.

Σε λίγους μήνες τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο Κατάρ και στο Παγκόσμιο Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί εκεί, το πρώτο που θα γίνει χειμώνα στην ιστορία του αθλήματος.

Το κράτος που αριθμεί 2,8 εκατομμύρια κατοίκους θα υποδεχθεί από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου το Μουντιάλ, με άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη για τους ίδιους. Ο Νασέρ Αλ Κατέρ μίλησε για τα κέρδη που περιμένει, ως επικεφαλής της Ανώτατης Επιτροπής αρμόδιας για τη διοργάνωση.

Σε δηλώσεις του στο εθνικό πρακτορείο τύπου (25/08) τόνισε ότι περιμένουν μέχρι και 6 δισεκατομμύρια κέρδη από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τόνισε ότι η πρώτη φάση έκδοσης εισιτηρίων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αναμένει περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια τουρίστες στο πρώτο Μουντιάλ που διοργανώνεται σε αραβικό κόσμο και Μέση Ανατολή.

Το Κατάρ φυσικά έχει κατακριθεί από πολλές ΜΚΟ για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για τις συνθήκες εργασίας των μεταναστών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More