Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατακύρωση σύμβασης για το έργο του περιβαλλοντικού πάρκου της Κορινθίας

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων, πήρε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Επιτροπή, ενέκρινε πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών, του προσωρινού αναδόχου και την κατακύρωση της σύμβασης, που αφορά το έργο της αξιοποίησης και της ανάδειξης, σε περιβαλλοντικό πάρκο, του καταργημένου δικτύου της μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Βέλου.

Επίσης, η Επιτροπή, ενέκρινε διακήρυξη για την εκμίσθωση της εκμετάλλευσης της λιμνοθάλασσας Θερμησίας, στην Αργολίδα, καθώς και το πρακτικό της δημοπράτησης που έχει να κάνει με το έργο της συντήρησης της κοίτης και του καθαρισμού των ρεμάτων της Αργολίδας.

Η Επιτροπή, ενέκρινε και το πρακτικό ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου για το έργο ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της ορεινής επαρχίας του Άργους.

Ακόμα, η Επιτροπή, ενέκρινε το πρακτικό δημοπρασίας για τις προσφορές που έχουν να κάνουν με το έργο της αποκατάστασης της βατότητας σε δρόμους της Γορτυνίας.

Τέλος, αναδείχθηκαν και προσωρινοί μειοδότες για οδικά έργα συντήρησης σε επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους, σε Γορτυνία και Κυνουρία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More