Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταριανοί επενδυτές σκέφτονται να αγοράσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επενδυτές από την χώρα του Κατάρ φαίνεται πως σχεδιάζουν την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μέσα του Φεβρουαρίου ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στην «κορυφή» του αγγλικού πρωταθλήματος αλλά και της Ευρώπης.

Πρόκειται για μια ομάδα επενδυτών που αποτελείται από ανθρώπους που ασχολούνται με το εμπόριο πετρελαίου, οι οποίοι έπειτα από την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, αποφάσισαν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, βάζοντας στο «στόχαστρό» τους την αγορά των «κόκκινων διαβόλων».

Η προσφορά αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ φαίνεται πως θα είναι μακράν η ακριβότερη προσφορά που θα λάβουν οι Glaciers (τωρινοί ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Οι Καταριανοί πιστεύουν πως η προσφορά τους θα «εξαλείψει» τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό και η ιδιοκτησία της ομάδας θα περάσει στα χέρια τους.

Οι Glaciers έχουν κοστολογήσει την αξία της ομάδας γύρω στα 7 δισεκατομμύρια ευρώ, όπου θα πρέπει να είναι το ποσό -η και περισσότερο- που θα πρέπει να πληρώσουν οι Καταριανοί αν θέλουν να κάνουν δική τους την ομάδα από το Μάντσεστερ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More