Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κιλκίς: Δύο νεκροί από σύγκρουση αυτοκινήτων με αγριογούρουνα

Δυο νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με την εμπλοκή τριών οχημάτων με αγέλη αγριογούρουνων χθες το βράδυ στην περιοχή του Κιλκίς.
Στις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουλίου 2022 περιπολικό όχημα που οδηγεί 42χρονος αστυνομικός και επιβαίνουν άλλα δύο συνάδελφοί του συγκρούεται σε αγέλη αγριογούρουνων. Το περιπολικό εκτρέπεται από την πορεία του με αποτέλεσμα διερχόμενο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 53χρονο άντρα και συνοδηγό έναν 48χρονο να συγκρουστεί με σφοδρότητα με το υπηρεσιακό όχημα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο άνδρες που επιβαίνουν και να τραυματιστούν οι τρεις αστυνομικοί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 62χιλιομετρο της Νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Νέου Πετριτσίου όπου η περιοχή είναι ορεινή δεν υπάρχουν κατοικίες τριγύρω και δεν υπάρχει καλός φωτισμός στο δρόμο. Δευτερόλεπτα μετά το αρχικό δυστύχημα, τρίτο όχημα που οδηγεί 56χρονος από τα Σκόπια και επιβαίνει σε αυτό 50χρονη γυναίκα συγκρούονται με τα αγριογούρουνα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας.

Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Επιμέλεια Μ. Τραυλού

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More