Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κινητοποίηση του Δήμου Πατρέων με σύνθημα «Μια πόλη στο πόδι»

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση δημοτών όλων των ηλικιών, φορέων και συλλόγων, στο πλαίσιο μεγάλης κινητοποίησης την οποία διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων, με κεντρικό σύνθημα:  «Μια πόλη στο πόδι» και στόχο την ικανοποίηση των αναγκών της και των αναγκών του πατραϊκού λαού.

Οι πρώτες εικόνες προέρχονται από τις σκάλες στην Αγίου Νικολάου, στη Γεροκωστοπούλου, στην Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων “φορείς και σύλλογοι, δηλώνουν την συμπαράσταση και τη συμμετοχή τους, προκειμένου, μαζί με τον Δήμο, να διεκδικήσουν όσα ανήκουν στην πόλη και τους πολίτες της τα οποία οι κυβερνώντες αρνούνται να δώσουν, παρακρατώντας τα, επί της ουσίας παράνομα“.

Σημειώνει ότι “η Κυβέρνηση και τη φετινή χρονιά, αρνείται να χρηματοδοτήσει το Δήμο μας -όπως και όλους τους Δήμους. Αντί για 91 εκατομμύρια το χρόνο ο Δήμος Πατρέων, συνεχίζει να λαμβάνει μόνο 24. Η κυβέρνηση, αρνείται την πρόσληψη εργαζομένων, ώστε να ικανοποιούνται τα αιτήματα των συμπολιτών μας“.

«Αυτή τη στιγμή», καταλήγει η ανακοίνωση, “λείπουν πάνω από 400 μόνιμοι εργαζόμενοι από τον Δήμο, 200 από τη ΔΕΥΑΠ και πάνω από 50 από τα Νομικά Πρόσωπα, με βάση τα ήδη λειψά οργανογράμματα“.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More