Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Κλείνει” στις θέσεις των κίπερ η Γιουνάιτεντ

 

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, όπως όλα δείχνουν, θα ενισχυθεί κάτω από τα δοκάρια με τον γκολκίπερ της Νιουκάστλ, Μαρτίν Ντουμπράβκα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον Σλοβάκο τερματοφύλακα. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, οι “καρακάξες” είναι διατεθειμένες να δεχτούν την πρόταση των “μπέμπηδων” και να παραχωρήσουν τον 33χρονο με τη μορφή δανεισμού. Στην συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγορά ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι τελικές λεπτομέρειες έχουν οριστικοποιηθεί και πλέον μένει να απαντήσει η Νιουκάστλ θετικά, προκειμένου να μετακινηθεί ο έμπειρος πορτιέρε στο Μάντσεστερ. Ο Ντουμπράβκα βρίσκεται στους “ανθρακωρύχους” από τη σεζόν 2017/18 και έχει υπερασπιστεί την εστία τους 130 φορές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Excl: Manchester United have now reached an agreement in principle to sign Martin Dúbravka. Newcastle are ready to accept loan with buy option clause worth £5m. #MUFC

Final details are being discussed as personal terms are already agreed — here we go expected soon. pic.twitter.com/MCcl5aI6EA

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 29, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More