Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κληρώνει από τους “16” έως τον τελικό

 

Τα ζευγάρια των τεσσάρων τελευταίων γύρων του Κυπέλλου Ελλάδας θα προκύψουν σήμερα το μεσημέρι (14/11, 13:00), από τα χέρια του Αντώνη Νικοπολίδη. “Μπαίνουν” στη διοργάνωση Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και ο περσινός νικητής Παναθηναϊκός.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δεύτερη τη τάξει ελληνική ποδοσφαιρική διοργάνωση. Η διαδικασία της κλήρωσης θα διεξαχθεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Αττικής, με αντιπροσώπους και των 16 ομάδων που έχουν μείνει στη διεκδίκηση του τροπαίου. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα θα προκύψουν όλες οι διασταυρώσεις έως και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στην τελική 16άδα βρίσκονται εννέα ομάδες της Super League (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Βόλος, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Λαμία), πέντε της Super League 2 (Κηφισιά, Καλλιθέα, Απόλλων Πόντου, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα) και δύο της Γ’ Εθνικής (Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου). Δεν υπάρχει καμία δικλείδα, το οποίο σημαίνει πως όλοι μπορεί να κληρωθούν με όλους, επομένως δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιο ντέρμπι ή και διασταυρώσεις ομάδων των χαμηλότερων κατηγοριών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More