Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις πληγείσες περιοχές της Ρόδου

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από τον βουλευτή Δωδεκανήσου Γιώργο Νικητιάδη, Ανδρέα Πουλά, βουλευτή Αργολίδας, Κοινοβουλευτικός υπεύθυνος για την πολιτική προστασία και την Κατερίνα Σπυριδάκη βουλευτή Λασιθίου, υπεύθυνη στη Βουλή για τον τουρισμό, επισκέφθηκαν χθες τις καμένες περιοχές στη Ρόδο και συναντήθηκαν με παράγοντες εμπλεκόμενους στον τουρισμό και την δασοπροστασία.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν ο κ. Νικητιάδης ανέφερε ότι το κλιμάκιο βρέθηκε στη Ρόδο μετά από απόφαση του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη προκειμένου να υπάρξει αποτίμηση της κατάστασης και να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Επισκέφθηκαν όλη την καμένη έκταση και συναντήθηκαν με τον Ευθύμιο Λέκκα, με εκπροσώπους της ΠΥΡ, την διευθύντρια δασών Καίτη Μπαλατσούκα καθώς και τον πρόεδρος της Ε.Ξ.Ρ Μανώλη Μαρκόπουλο όπως και τον πρόεδρο του Ε.Κ.Ρ Παναγιώτη Εγγλέζο μαζί με τον Θανάση Σταμούλη. Ο κ. Νικητιάδης καταλόγισε επικοινωνιακή διαχείριση της πυρκαγιάς από τον Γιάννη Μπρατάκο που βρισκόταν στη Ρόδο την ώρα που αν η κυβέρνηση έστελνε 3 με 4 καναντέρ η πυρκαγιά θα έσβηνε πολύ γρήγορα.’

Ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς μίλησε για μεγάλη καταστροφή. “Το ΠΑΣΟΚ θα είναι μπροστάρης μέσα και έξω από τη Βουλή για να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει”, σημείωσε

Η Κατερίνα Σπυριδάκη, βουλευτής Λασιθίου, υπεύθυνη τουρισμού στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε, ότι πρώτο μέλημα του ΠΑΣΟΚ θα είναι “o κάθε άνθρωπος που δραστηριοποιείται στον τουρισμό στις καμένες περιοχές να ζει με ασφάλεια”.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με τρόπο κατηγορηματικό καταδίκασε τα έκτροπα που έγιναν κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης για την πυρκαγιά.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More