Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοζάνη: Αύξηση των εσόδων του δήμου από μισθώσεις ακινήτων

Αυξημένα ήταν τα έσοδα του δήμου Κοζάνης το 2022, όπως προκύπτει και από τη φορολογική δήλωση, που ίσως πρώτος από τους δήμους της χώρας, υπέβαλλε ο Δήμος Κοζάνης, στις 27 Απριλίου 2023.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το ποσό του φόρου από την εκκαθάριση είναι αυξημένο σε σχάση με το 2021, λόγω της αύξησης των δηλωθέντων εισοδημάτων από μισθώσεις ακίνητης περιουσίας, αλλά και των επιπλέον μισθώσεων δημοτικών εκτάσεων.

Για το 2022 το συνολικό ποσό εισοδήματος ακίνητης περιουσίας (από μισθώσεις) ανέρχεται σε 733.913 ευρώ έναντι 479.118 ευρώ το 2021. Το επόμενο διάστημα αναμένεται η αποστολή της έκθεσης του ορκωτού λογιστή για τον ισολογισμό έτους 2022 για την έγκρισή του από τα αρμόδια όργανα.

Τον ισολογισμό για άλλη μια χρονιά συνέταξε από τον Ιανουάριο η Οικονομική Υπηρεσία, κα σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, το υψηλό επίπεδο επιστημονικής λογιστικής κατάρτισης των υπαλλήλων της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης, καθώς και η καλή οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον αδιαμφισβήτητη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More